Nena en Nini exposeren

Onder de titel ‘Op Zoek naar de Muze in de Tuin van het Retrospectieve’ exposeren Nena Sesic – Fiser en Nini Nagy – Kooy van 20 september t/m 11 oktober 2014 samen in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein.

Nena Sesic – Fiser noemt zichzelf ‘visual artist.’ Tijdens deze expositie presenteert zij zich als schilder, keramist en videomaker. Dat laatste benadrukt zij door een video-installatie met de naam ‘Op Zoek naar de Muze’. Daarnaast stelt zij ook een aantal schilderijen (gemengde techniek met acryl, vernis en inkt op hout) tentoon samen met bloempotten, mandala’s van planten en een aantal kleine bronzen beelden. Dit is haar ‘Tuin van het Retrospectieve.’

Nini Nagy – Kooy is het best te omschrijven als graficus. Haar bijdrage aan de expositie bestaat uit een aantal linoleumsnedes, gecombineerd met droge-naaldetsen, die samen een reis naar het verleden voorstellen, naar haar retrospectieve.

De hoofdredacteur van het blad ‘La Cadena’, Jan-Dirk van Abshoven, zal de expositie openen op zaterdag 20 september 2014 om 18.30 uur. Nena zal samen met vrienden een speciaal programma voor deze opening verzorgen, zodat bezoekers kunnen genieten van muziek en dans Jessica Vosmeer.

De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Kerkstraat 38 in Jutphaas is vrij toegankelijk op zater- en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren