Katern

Negen Nederlands Kampioenen voor KRC

In het weekend van 24 en 25 juni werd in Mierlo het Nederlands Kampioenschap Figuren en Vrijrijden verreden. KRC deed hieraan mee met 14 leden. Maar liefst negen leden gingen als Nederlands kampioen naar huis. Daarnaast waren er ook 5 tweede plaatsen en een derde plaats

In de klasse supermini behaalde Destiny Ibrahim bij het figuren een eerste plaats. Bij het vrijrijden werd zij tweede.

In de klasse mini behaalde Maureen Versteeg bij het figuren een eerste plaats en Quinty van Lare werd tweede. Bij het vrijrijden in deze klasse was het omgekeerd en werd Quinty eerste en Maureen tweede.

Bij de klasse espoirs behaalde Yesslin Fama bij het vrijrijden een eerste plaats en in de klasse cadet werd Karen Baruchello bij het vrijrijden eerste, Natalie Hengst werd tweede en Esmee Verkerk werd derde. In de klasse jeugd behaalde Kylie Helsdingen bij het figuren een eerste plaats. Bij het vrijrijden in deze klasse werd Arcangela Stamegna eerste en Kylie tweede.

Bij de junioren werd Nina Ghamari bij het vrijrijden eerste en tot slot werd Lisa van Trigt in de klasse senioren bij het vrijrijden Kampioen van Nederland.

KRC is erg tevreden met deze resultaten. Maar hiermee is het kunstrolschaatsseizoen nog niet afgesloten. In het weekend van 1 en 2 juli organiseert de vereniging het Nederlands Kampioenschap Roldansen in eigen huis. Ook hier hopen zij weer op mooie resultaten. Belangstellenden zijn dit weekend welkom in Sporthal Galecop om een kijkje bij deze mooie sport te nemen. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten 3,50 voor kinderen tot en met 11 jaar. Vanaf 12 jaar kosten kaarten 6 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren