Natuurwandeling op wielen

Zit u in een rolstoel of scootmobiel? Of loopt u achter de kinderwagen? Dan heeft het Dorpshuis Fort Vreeswijk voor u een speciale wandeling waar u rijdend aan deel kan nemen. Er is een mooie wandeling uitgezet die geschikt is voor rolstoelen, kinderwagens en rollators. Op vrijdag 10 augustus om 10.00 uur start deze bijzondere wandeling met een kopje koffie of thee in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Daarna wandelt of rijdt u een mooie route en bent u om 12.00 uur weer terug op het Fort.

Tijdens de wandeling wijst de gids u op wat er zoal groeit en bloeit. De bijdrage die van u verwacht wordt is € 2,- inclusief een kopje koffie of thee. Heeft u geen rolstoel, kinderwagen of rollator? Wandel en geniet mee!

Meldt u aan voor deze bijzonder leuke wandeling: dorphuisvreeswijk@gmail.com of telefonisch via : 06-21664918. Uiterlijk 6 augustus. Als u iemand nodig heeft om uw rolstoel te duwen dan kunt u ons dat ook even laten weten.

Lunchcafé
Aansluitend kunt u gebruikmaken van het lunchcafé. De kosten hiervoor bedragen € 4,50 per keer en met een N-Pas krijgt u korting. Aanmelden voor het lunchcafé uiterlijk: 8 augustus. Dorpshuis Vreeswijk is gevestigd op Fort Vreeswijk 1 in Nieuwegein.

2 thoughts on “Natuurwandeling op wielen

 1. Hannie

  Op welke datum is dit?

 2. Conny van der Wal

  Hey Hannie,

  Dat wilde ik ook al vragen.

  En bij deze mijn complimenten voor de mensen die dit organiseren.
  Wat een tof initiatief!!!

  Ik hoop van de partij te kunnen zijn, samen met een dame op leeftijd.
  Zij komt niet of nouwelijks de deur meer uit.

  Is er iemand, of een organisatie alwaar ik een niet al te zware opklapbare rolstoel (gratis) mag lenen.
  Eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die zo’n rolstoel overcompleet heeft, zodat ik als vrijwilligster vaker met verschillende mensen op pad kan gaan.
  Deze “betaal” ik dan met : dankbaarheid,een glimlach en natuurlijk een bosje bloemen.

  Alvast dank,

  Warme groet van:
  Conny van der Wal
  O612212136

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!