Nationale Kunstdagen van start in Nieuwegein

Zaterdag vond de eerste dag plaats van de 10e editie van de Nationale Kunstdagen. Onze videograaf Jos van Vogelpoel maakte bovenstaande impressie in de Beursfabriek aan de Symfonielaan. Zondag 10 november, morgen dus, kunnen geïnteresseerden nog een kijkje nemen en contact leggen met de kunstenaars omdat deze bijna in alle gevallen zelf aanwezig zijn.

Circa 200 kunstenaars tonen en verkopen hun werk in de Beursfabriek. De Nationale Kunstdagen in Nieuwegein is het begin van de Nationale Kunstweek en is zondag nog open van 11.00 uur tot 17.30 uur.

De Kunstweek wordt afgesloten met het Landelijk Atelierweekend op 16 en 17 november. Dit evenement is binnen enkele jaren uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Tijdens dit weekend stellen honderden kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Nu al hebben meer dan 200 kunstenaars zich aangemeld en worden workshops, demonstraties en andere inspirerende activiteiten georganiseerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren