Katern

Nationale Hengeldag met De Vaart-Poscar

Zaterdag 27 mei, de laatste zaterdag in mei en voorheen de officiële opening van het nieuwe visseizoen, is uitgeroepen tot Nationale Hengeldag. Die dag worden er door het hele land door de plaatselijke hengelsportverenigingen, m.n. voor de jeugd, allerlei hengelsportactiviteiten georganiseerd. Ook Hengelsportvereniging De Vaart-Poscar uit Nieuwegein wil die dag niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert dan een viswedstrijd voor de Nieuwegeinse jeugd en uit de regio.

Het evenement wordt gehouden tussen 10.00 uur en 13.00 uur aan de Rietput gelegen aan de Zonnebloemstraat in de wijk Zandveld. Deelname is gratis en een vergunning is die dag niet nodig.

Er wordt gevist in twee leeftijdsklassen 7 t/m 10 jaar en van 11 t/m 13 jaar en met de vaste hengel van maximaal 7 meter. Heb je nog geen hengel dan is dat geen bezwaar. De vereniging zorgt dan voor een leenhengel. Ook aas en maden zijn voor iedereen gratis beschikbaar.

Tijdens de wedstrijd word je bijgestaan door ervaren viscoaches van de vereniging waardoor jouw succes aanzienlijk wordt vergroot. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Voor meer informatie kan je bellen met Joop Harmsen 030 – 6663522.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren