Najaarsdebatten 2013 komen eraan

De programmaraad is klaar voor het najaar. Boeiende debatten over zaken die veel Nieuwegeiners aangaan en waarover verschillend gedacht wordt worden voorbereid.

Het programma begint met een ronde tafelconferentie in het kader van de stedenband met Rundu op vrijdagmiddag 4 oktober. Vervolgens op donderdag 24 oktober om 19.30 uur een debat in de Gildenborchzaal van het Stadshuis rondom de vraag: ‘Hoe kun je onafhankelijker worden van de voedselbank.’ Op dinsdag 12 november om 19.30 uur is er een debat over de vraag: ‘Hoe bereik je samenhang in de wijk’, ook in de Gildenborchzaal en op dinsdag 26 november om 19.30 uur een debat in de Emmauskerk over de positie van de Roma in Nieuwegein.

Na het vertrek van Movactor uit het atrium van het Stadshuis en de tijdelijke sluiting van de Oudegeinzaal hebben een aantal gesprekken plaatsgevonden met de gemeente, die besloten heeft voorlopig de programmaraad te faciliteren. De programmaraad neemt ook deel aan het binnenstadsoverleg en het overleg over nieuwe functies in het atrium. Voor meer informatie, reservering en contact: programmaraadoudegeinzaal@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren