Na yoga nu ook Mindfulness in Fokkesteeg

Op 15 november gaat de eerste Mindful Flow training van start in wijkhuis de Steeg in Fokkesteeg. Nadat in September al met groot success yoga gelanceerd werd op dezelfde plek is het nu de beurt aan Mindfulness. De trainingen zijn op de vrijdagochtenden van 10.00 uur tot 12.30 uur en kost € 195,00 met U-pas € 145,00.

Mindfulness betekent letterlijk aandachtig zijn. De training leert je meer met je aandacht te blijven bij datgene wat je op dat moment doet. De meeste mensen doen hun dingen terwijl ze zich druk maken over zaken die in het verleden zijn gebeurd of nog gaan plaatsvinden in de toekomst. Zo wordt er gewerkt met aandachtsoefeningen, ademhaling en het delen van ervaringen.

De 9 weekse Mindful Flow training wordt gegeven door Eveline Zoomers. “Mindful Flow is gebaseerd op de beproefde methode van Jon Kabat-Zinn, maar ik heb er een paar elementen aan toegevoegd, die de training een bijzondere meerwaarde geven”, aldus Eveline. “Ik heb een grote passie voor muziek en zal dit middel dan ook inzetten om mijn trainees in het hier en nu te brengen. Verder heb ik elementen uit de originele oosterse mindfulness van Thich Nhat Hanh toegevoegd” aldus Zoomers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren