Muzikale voorstelling voor kleine kinderen in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Zondag 24 september vindt in het Dorpshuis een interactieve muzikale voorstelling voor kinderen van 1 tot 4 jaar plaats. Stilzitten is niet nodig, sterker nog: meebewegen en geluid maken mag zoveel als de kinderen willen.

Het verhaal dat samen wordt gespeeld gaat over een kleine krokodil die voor het eerst naar de crèche gaat. Het verhaal beschrijft het opstaan, het naar de crèche toegaan, op de crèche zijn en het ophalen aan het eind van de dag. Tijdens de voorstelling wordt er gezongen, gedanst en muziek gemaakt op verschillende instrumenten. Na de voorstelling kunnen de kinderen gratis genieten van poffertjes.

De voorstelling start om 16.00 uur, en duurt 35 minuten. Een kaartje kost € 2,- p.p. Aanmelden voor de voorstelling kan tot en met 21 september aanstaande via info@fortvreeswijk.nl of telefonisch op: 06 21664918.

Over De Muziekstal
De voorstelling wordt verzorgd door Anja Oosterbeek en Conny de Vries van De Muziekstal uit Nieuwegein. Het doel van de Muziekstal is om kleine kinderen spelenderwijs het plezier van muziek te laten beleven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk