Muziek in Vreeswijk

Er zit muziek in Vreeswijk. Voor iedereen: jong én oud! Altijd al eens instrument willen uitproberen?
Of vindt u het leuk om eens met anderen samen muziek te maken? Kom dan op dinsdag naar de muziek-oriëntatie en/of het gelegenheidsensemble in het Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Op dinsdag geeft Hans Viezee oriëntatielessen voor het bespelen van verschillende instrumenten: Drums & Slagwerk, Toetsen (piano/keyboard), Saxofoon, Trompet en Snaren (Gitaar/Ukelele). Na deze les is er een les voor muzikanten om te spelen in een gelegenheidsensemble. Dit ensemble gaat oefenen voor een optreden tijdens de Volkskerszang met Kaarsjesavond. Zo zijn er vanaf dinsdag 28 augustus van 17.00 uur – 18.00 uur oriëntatielessen voor 7 tot 80+ en van 18.00 uur – 19.30 uur de gelegenheidsensemble. Aanmelden en meer informatie via dorpshuisvreeswijk@gmail.com of telefonisch: 06-21664918

Over Hans Viezee
Hans Viezee is een bekende in Vreeswijk. Vanaf 1993 heeft hij als dirigent Kunst Na Arbeid laten floreren. Na het conservatorium in Amsterdam in ’93 ging hij aan het werk als zelfstandig musicus. Bij een paar muziekverenigingen in de regio geeft hij muziekles en is dirigent. Ook maakt hij arrangementen. Daarnaast werkt hij af en toe op projectbasis voor bijvoorbeeld theatervoorstellingen.

‘Wie ben jij, wat wil jij en hoe kan ik je daarbij helpen?” Deze vragen zijn zijn uitgangspunt. Hans: “Ik vertel niet hoe iets moet, maar heb een coachende rol. Op die manier leer ik de muzikant in ontwikkeling kennen. Wil een kind een liedje spelen dat het op You Tube heeft beluisterd, dan begeleid ik daarbij. Wil het een nieuw muziekinstrument uitproberen, dan kan dat. De leerling is leidend – niet ik.’ Kennismaken met Hans Viezee kan óók op zondag 26 augustus om 17.00 uur; na het optreden van Spinvis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!