MusicClub met Barbara de La Motte in de Partner

Zondag 10 april van 15.00 uur tot 17.00 uur wordt in cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A, de MusicClub gehouden met Barbara de La Motte. De jazz- en soulzangeres treedt op met haar nieuwe en wervelende show ‘A moment with Queens’ from Jazz to Soul. A trip down memory lane met muziek van Ella Fitzgerald, Natalie Cole tot Aretha Franklin, Randy Crawford en Donna Summer.

Tijdens de MusicClub kun je kijken, luisteren én dansen tijdens dit optreden, waarin Barbara nummers zal vertolken die voor haar een speciale betekenis hebben. Barbara deed mee aan tv-uitzendingen en optredens voor een groot publiek en ze trad op als frontlady bij diverse allround orkesten in binnen- en buitenland. Ook maakte ze deel uit van de Big Band The Zendmasters en de Highland Bigband, waar ze de vocals voor haar rekening nam.

De zaal gaat open om 14.30 uur. De entree bedraagt € 17,50, incl. welkomstdrankje en -hapje. Informatie en tickets zijn te bestellen via de website van de Partner.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren