Musical-Zomerkamp in Bouwspeeltuin Bouwgein

Deze zomer organiseert Muziekfabriek Nieuwegein opnieuw haar jaarlijkse Musical Zomerkamp in Bouwspeeltuin Bouwgein te Nieuwegein. Van 10 juli tot en met 14 juli kunnen kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud werken aan een heuse mini-musical onder begeleiding van zangdocent Sophie Burgers. Wanneer je je inschrijft vóór 24 april 2017 ontvang je een speciale Paas-korting van 10%!

Burgers richtte zich tijdens haar bachelor Culturele Maatschappelijke Vorming voornamelijk op kunsteducatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens en na haar opleiding is zij zich op meerdere vlakken blijven ontwikkelen. Zo volgde ze zang-, spel- en danslessen aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en kreeg ze zangles van onder anderen An de Brandt, Alberto ter Doest, Cordula Klein Goldewijk en Robin van Beek. In juli 2014 heeft Burgers Muziekfabriek Nieuwegein opgericht en geeft onder deze noemer zangles aan zowel kinderen als volwassenen. Ook geeft ze musicalworkshops op scholen en op de buitenschoolse opvang.

Tijdens dit unieke Musical Kamp werken kinderen van ongeveer 7 tot en met 14 jaar oud aan hun zang-, dans- en acteer-skills. Daarnaast wordt onder begeleiding van de docente een echte ‘Mini-Musical’ gemaakt. Het resultaat van het harde werken wordt aan het einde van de week gepresenteerd aan familie en vrienden.

One thought on “Musical-Zomerkamp in Bouwspeeltuin Bouwgein

  1. Joyce

    waar kan je je aanmelden voor dit kamp?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren