Museum Warsenhoeck weer open

Museum Warsenhoeck is lange tijd gesloten geweest vanwege het Coronavirus, maar afgelopen weekend hebben de vrijwilligers de deuren weer geopend voor het publiek. Voorlopig alleen op zaterdag- en zondagmiddag. De vrijwilligers verwelkomen de bezoekers weer graag.

Reserveren is tegenwoordig nodig en dat kan via de website van het museum. Bezoek is mogelijk in twee tijdsblokken van 14.15 – 15.15 uur en van 15.30 – 16.30 uur.  Per tijdsblok kunnen zes bezoekers worden ontvangen. Er kunnen geen groepsbijeenkomsten worden gereserveerd. De vrijwilligers houden zich aan de voorschriften van het RIVM en de spelregels die op het Natuurkwartier gelden. Houd er rekening mee dat de toiletten gesloten zijn. Vergeet niet het reserveringsformulier mee te nemen naar het museum. Betalen kan alleen met de pin.

In de exposities zijn enkele kleine aanpassingen gedaan in verband met de Corona regels. Naast de vaste expositie over de geschiedenis van Nieuwegein is er de expositie Modellen. Het woord “model” heeft heel veel betekenissen. Enkele voorbeelden daarvan ziet u in deze verrassende expositie.

Op de kunstzolder kunnen de bezoekers genieten van de expositie ‘Landschap in Beweging’ van Christine Boer met tekeningen en etsen. De foto-expositie heeft Monumenten in Jutphaas en Vreeswijk als thema. Kortom, genoeg te zien en te beleven!

Het museum aan de Geinoord 11 grenst aan de kinderboerderij IJsselstee in het Natuurkwartier, waarvoor een eigen toegangsregeling geldt. Op vertoon van het reserveringsformulier kunnen de bezoekers rechtstreeks doorlopen naar het museum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren