Katern

Slopers tram niet naar feest

Zaterdagavond 30 januari heeft de politie een groep jongeren naar huis gestuurd nadat zij een tram hebben vernield. De groep jongeren wilden met een bus vanaf Cityplaza naar een discotheek gaan, maar het ging al fout in de tram van IJsselstein op weg naar de partybus die in Nieuwegein klaar stond voor vertrek. Zij gedroegen zich baldadig en sloopten het plafond van de tram. De trambestuurder meldde het incident waarna zij op Cityplaza door de politie konden worden gehoord.

Omdat het niet duidelijk was wie de vernielingen hadden gepleegd, heeft de politie van alle jongeren een foto gemaakt en hun gegevens genoteerd. Zodra de camerabeelden binnen zijn, zullen de verantwoordelijke jongeren zich op het politiebureau moeten melden.

De politie: ‘Nadat we al hun gegevens hadden genoteerd en ze met nog veel meer jongeren op de partybus aan het wachten waren, vonden ze het grappig om ons nog even uit te schelden. Helaas wisten we niet wie wat zei en durfden ze de woorden uiteraard niet te herhalen toen we aan hen vroegen wie het had gezegd. Daarom hebben we ze de toegang van de partybus geweigerd zodat ze niet naar hun feest konden gaan.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk