Muntstad schenkt loopauto’s aan alle Utrechtse ziekenhuizen

“Met alle Corona maatregelen en ontwikkelingen in de ziekenhuizen vinden wij van Autodealer Muntstad dat we hen een warm hart mogen toedragen. Zo hebben we bedacht dat we voor de allerkleinsten in de ziekenhuizen een mooie schenking willen doen. Muntstad schenkt aan alle Utrechtse ziekenhuizen kinderloopauto’s” aldus Robbert van den Heuvel van Muntstad.

Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het natuurlijk extra vervelend als je zieke kind behandeld moet worden in het ziekenhuis. Bij Muntstad kwamen zij op het idee om deze situatie iets te kunnen verlichten. Als dealer van de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT schenken zij daarom ook aan alle Utrechtse ziekenhuizen 4 loopauto’s van de bovenstaande merken.

De ziekenhuizen die deze schenking ontvangen zijn: St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, (Vrienden Van) Het UMC Utrecht, het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Prinses Maxima Centrum en het Diakonessenhuis Utrecht. Aankomende weken zullen de auto’s worden afgeleverd. De eerste auto’s worden al ingereden in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein.

“Ondanks alle Corona maatregelen zijn de reacties hartverwarmend van het personeel in de ziekenhuizen” stelt initiatiefnemer Amanda Visser. “Met deze loopauto’s hopen wij de kinderen in het ziekenhuis toch een lach op hun gezichtje te geven. De ŠKODA variant is denk ik extra populair vanwege de motorgeluiden en toeters die deze loopauto heeft.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk