Inschrijven Kindervakantieweek

Ook dit jaar is de organisatie van de Nieuwegeinse Kindervakantieweek in handen van de beide bouwspeeltuinen, Bouwgein en Jeugdland. De kindervakantieweek is er voor kinderen die op de basisschool zitten en is altijd in de laatste week van de zomervakantie voor basisscholen: dit jaar in de week van 17 augustus. Kinderen kunnen kiezen om zich in te schrijven voor deelname bij Bouwgein (Nieuwegein noord) of bij Jeugdland (Nieuwegein zuid).

Er zullen diverse activiteiten plaats vinden zoals: theater, hutten bouwen, sportieve activiteiten en ook een speurtocht en overnachting. Elke speeltuin heeft zijn eigen programma, maar het thema is gelijk en dit jaar is dat: ‘1001 Nacht.’

De inschrijving voor deze week is op maandag 1 juni voor de beide bouwspeeltuinen. Voor kinderen die bij Bouwgein meedoen, is dat op het terrein aan de Hoveniersweide 9. Voor kinderen die bij Jeugdland meedoen op de Acaciastraat 37 (dus niet op de bouwspeeltuin zelf). Van 19.00 uur tot 20.00 uur kunt u uw kind inschrijven. Alleen kinderen uit het eigen gezin mogen worden ingeschreven. De bijdrage is voor bouwers (vanaf groep 3) 20 euro, voor kleuters 15 euro. Kinderen met een U-pas betalen 2,50 euro. Wees er snel bij, want vol= vol!

De organisatie zoekt ook nog vrijwilligers. Dus vindt u het leuk om een dag of de hele week te komen helpen, laat het de organisatie dan weten via de mail (kvwbouwgein@gmail.com).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren