Katern

Multiculturele Thee-In

Elke laatste dinsdagmiddag van de maand wordt er in Buurtcentrum Kerkveld, Kerkveld 63, een multiculturele thee-in georganiseerd voor vrouwen uit alle culturen. Ook autochtone Nederlandse vrouwen zijn van harte welkom. De komede Thee-In is dinsdag 26 juni as. van 13.00 uur tot 15.00 uur

Deze laatste thee-in van dit seizoen staat in het teken van Burkina Faso en Zaïre.

Drie Afrikaanse vrouwen bereiden de middag voor en zullen laten zien, hoe er in hun land koffie en thee wordt geschonken. In Burkina Faso drinkt men koffie met gecondenseerde melk en wordt er citronelthee gedronken. Er worden lekkere Afrikaanse koekjes gepresenteerd. De Thee-In wordt afgesloten met een spetterende Afrikaanse dansdemonstratie. Als de sfeer goed is kan er gezellig worden meegedanst op opzwiepende Afrikaanse muziek.

In september wordt de thee-in hervat en op het programma staan al weer verschillende culturen, waaronder een oer-Hollandse Brabantse koffietafel, maar ook een Hindoestaanse en een Japanse theemiddag zullen geoprganiseerd worden in het nieuwe seizoen.

De toegang is altijd gratis, hoewel een vrijwillige bijdrage op prijs wordt gesteld. Kinderen mogen meekomen. Voor informatie kunt u bellen met het Multicultureel Vrouwenproject, Lenie Winter, tel. 030 – 60 337 48.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk