MultiCopy Nieuwegein in de prijzen

MultiCopy Nieuwegein is dinsdag 21 januari j.l. uitgeroepen tot MultiCopy Franchisenemer van het Jaar 2014. Gerard Slot, algemeen directeur van Franchise Services Europe: “Zij hebben laten zien dat een volledige focus op het succes van hun klanten vruchten afwerpt. Zij zagen hun omzet behoorlijk stijgen en hun solide aanpak zorgde ook voor een enorme omzetgroei in de vestiging Nieuwegein die ze eind 2012 hebben overgenomen. Zij zijn een voorbeeld voor andere ondernemers. In hun aanpak, de motivatie van hun medewerkers, in de aandacht voor klanten en de professionaliteit van hun werk.”

De Top 10 van meest succesvolle MultiCopy bedrijven wordt in 2013 aangevoerd door MultiCopy Utrecht/Nieuwegein (Thedor en Nicole Hoksbergen). Direct gevolgd door MultiCopy Lelystad/Almere (Erika en Peter Moes) en MultiCopy Groningen (Daan en Jessy Doedens). De prijs werd uitgereikt tijdens de MultiCopy Conventie 2014 in Vianen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren