Nieuwegeiner komt om bij frontale botsing op de N214 bij Wijngaarden

Een 47-jarige automobilist uit Nieuwegein is vrijdag 8 april jl. om het leven gekomen bij een frontale botsing op de N214 bij Wijngaarden. Het ongeval gebeurde tegen het middaguur.

De automobilist kwam met zijn Tesla in botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen. Door de klap kwam de auto meters verderop in de berm terecht. Brandweer, ambulance en politie rukten daarop massaal uit en kregen assistentie van de bemanning van een traumahelikopter.

Omstanders haalden de vrachtwagenchauffeur uit zijn vrachtwagen. De automobilist bleek bekneld te zitten. Hulpverleners constateerden niet veel later dat de man was overleden. De chauffeur van de vrachtwagen is onderzocht in de ambulance en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan de voertuigen is groot. De weg lag bezaaid met onderdelen. Specialisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

De N214 werd tussen de rotonde met de N482 en Bleskensgraaf afgesloten vanwege het ongeval. Verkeer kon via een naastgelegen weg het ongeval passeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk