Multi-etnisch vrouwennetwerk Nieuwegein

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het aantal direct politiek betrokken vrouwen terug loopt. Dit is een zorgelijke ontwikkeling, aldus de PvdA Nieuwegein. De PvdA afdeling Nieuwegein wil hier iets aan doen. Linda Nooitmeer en Carla Curvers willen de levensvatbaarheid onderzoeken van een Multi-etnisch Vrouwennetwerk (MEV) in Nieuwegein. Dit in aansluiting op het landelijk Multi-etnisch Vrouwennetwerk van de PvdA, wat al jaren met succes actief is.

Het Multi-etnisch Vrouwennetwerk binnen de PvdA is een netwerk dat, vanuit de gedachte van diversiteit, vrouwen ondersteunt die politiek actief zijn of dat willen worden. Het MEV biedt leden een plaats om ervaringen uit te wisselen en van elkaars kennis te profiteren. Bovendien mengt het MEV zich in het inhoudelijk debat met betrekking tot multiculturaliteit en integratie.

Het MEV Nieuwegein staat open voor leden van de PvdA, maar ook voor geïnteresseerde Nieuwegeinse vrouwen. Het is de bedoeling om in januari de eerste bijeenkomst te beleggen om kennis te maken en invulling te geven aan een Nieuwegeins MEV. Belangstellende vrouwen kunnen zich opgeven bij: Linda Nooitmeer: (tel: 030 – 67 762 98) of Carla Curvers: (tel: 030 – 60 414 59).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk