MOvactor zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van het werk van MOvactor. Zonder de honderden vrijwilligers zou de organisatie veel minder voor elkaar krijgen dan wat ze nu bereikt. Dat is de boodschap van een korte video die MOvactor onlangs online heeft gezet.

Inwoners helpen om hun administratie op orde te krijgen, kinderen een plek bieden om veilig met elkaar te spelen, workshops geven, ondersteuning bieden bij uiteenlopende activiteiten. De vrijwilligers van MOvactor doen zeer uiteenlopend en uiterst waardevol werk, zo blijkt uit de korte videofilm over de vrijwilligers van MOvactor.
MOvactor laat de vrijwilligers niet zo maar aan de slag gaan, maar biedt ze begeleiding, training, opleiding en faciliteiten.

Klik op het videocameraatje hieronder om het filmpje te bekijken. Mogelijk raakt u geïnspireerd en wilt u ook vrijwilligerswerk bij MOvactor gaan doen. Neem dan contact op met Mariëtte Ippel, coördinator vrijwilligerswerk MOvactor, (06) 21177474,

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren