Katern

Motorclub Nieuwegein start met open toerrit

Op zondag 7 april 2002 opent Motorclub Nieuwegein (MCN) traditioneel haar motorseizoen met een open toerrit. De rit van ongeveer 110 kilometer voert de deelnemers via landelijke weggetjes door schilderachtige plaatsjes in de Lingestreek en het zuidelijk gebied van Utrecht. Voor de liefhebbers zijn eveneens wat stukjes dijk in de rit opgenomen. Met name niet-clubleden worden van harte uitgenodigd de route mee te rijden en de deelname is gratis.

Vertrokken wordt er vanaf een nieuw onderkomen van MCN en wel het Prins Gustaaf Adolf Huis aan de Oude Liesboschweg 72 bij Fort Lunetten in Utrecht. Vanaf het Shell-station aan de Briljantlaan in Utrecht geven bewegwijzeringspijlen de richting aan naar de startlocatie. Na de feestelijke opening door het traditioneel hijsen van de clubvlag wordt er gestart met de toerrit.

Programma

Het programma van 7 april is als volgt: vanaf 10.30 uur is iedereen welkom in het clubhuis. Er is dan koffie en thee met wat lekkers erbij. Tevens is er volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken en de motoren te bewonderen. omstreeks 11.00 uur wordt de clubvlag gehesen waarna er vertrokken wordt voor de gezamenlijke toerrit. Er wordt in meerdere groepen (max.10 motoren) gereden. Vanzelfsprekend is individueel rijden ook mogelijk. Zo rond 16.00 uur worden de deelnemers weer bij het clubhuis terugverwacht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk