Motor Club Nieuwegein organiseert weer een sponsorrit

Op zondag 2 juni organiseert Motor Club Nieuwegein (MCN) weer haar jaarlijkse sponsorrit. Deze rit is voor elke motorrijder tevens de mogelijkheid om kennis te maken met de club. De sponsoring gaat dit jaar naar ‘Wheels4freedom.’

Over Wheels4Freedom
Motorrijden is de passie die Wheels4Freedom wil delen. Daarom hebben zij als doel om motorrijden voor iedereen, die afhankelijk is van een rolstoel, mogelijk te maken. Hun motoren zijn voorzien van een zijspan die geschikt is gemaakt om bijna iedere rolstoel te ‘dragen’. Zo kunnen zij ook voor lichamelijk beperkten de vrijheid van het motorrijden mogelijk maken.

Wheels for Freedom

Wheels4Freedom bestaat uit vrijwilligers met een passie voor motorrijden die mogelijkheden zien voor iedereen, ongeacht een lichamelijke beperking. Zij organiseren motorreizen en dagjes uit voor iedereen die door een ongeval of ziekte rolstoelafhankelijk is. Wil jij motorrijden en daarbij de vrijheid en het krachtenspel van de elementen ervaren terwijl je geniet van de omgeving en een goede sfeer? Dan gaan zij er samen een prachtbelevenis van maken!

De sponsorrit van zondag 2 juni 2024
De sponsorrit begint zondag 2 juni aanstaande om 09.30 uur vanaf het thuishonk van de MCN aan de Newtonbaan 10. Een lid van MCN rijdt het zijspan van Wheels4Freedom van Nieuwegein tot Haarlem. In een zaal van de kazerne volgt een presentatie van Gerben de Lange over Wheels4freedom en aansluitend overhandiging sponsorgeld, duur ca. 1 uur. De lunch is bij Loetje in Overveen. Na de lunch rijden de leden via Schiphol, Amstelveen naar de Hoef voor de thee. Daarna zal weer de terugtocht plaatsvinden naar Nieuwegein.

Gun je Wheels4Freedom een mooie bijdrage en heb je zin in een rit van ca. 160 km, rij dan met de MCN mee. Je kunt je bijdrage op de dag zelf in een envelop stoppen of vooraf overmaken op rekening NL54 RABO 0341 7129 14 t.n.v. Motor Club Nieuwegein.

Wil je vooraf de route van deze tocht ontvangen voor je navigatie, stuur dan een mail aan
mcn.petervandervoorn@hotmail.com. Voor verdere informatie kun je bellen met de voorzitter van de MCN: 06 51516894.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk