Katern

Mooie prestatie van de schoonspringers van Aquarijn op de 5-kamp

Mooie prestatie van de schoonspringers van Aquarijn op de 5-kamp

Zaterdag 8 oktober jl. werd in het Sloterparkbad in Amsterdam de 1ste wedstrijd van de landelijke 5-kamp schoonspringen gehouden. Aquarijn uit Nieuwegein nam deel met een volledige ploeg van tien  springers en was vanaf het begin goed in vorm.

In de E-groep (9 jaar en jonger) was er een 8ste plaats voor Ike IJmker en een 6de plaats voor Jinte v.d. Hoef. Beide meisjes zijn nog maar acht jaar en sprongen vrijuit hun wedstrijd.

In de D-groep (10/11 jaar) was er een 8ste plaats voor Alyssa Verkerk. Iris de Heer sprong een zeer sterke wedstrijd  en behaalde goud. Ze had meer dan 30 punten meer dan de nummer 2.

In de C-groep (12/13 jaar) was er goud voor Esther Poort. Ze behaalde ook haar diploma met zes  sprongen. In de B+groep (14 jaar en ouder) was er goud voor Judith Peeters. Ten slotte de groep die al in het bezit is van een diploma. Zij moeten acht sprongen laten zien.

Het goud was voor Manuel Oztopcu, zilver voor de pas 10-jarige Matthew Hibbert, brons voor Susanne Klooster en ook de 4de plaats was voor Aquarijn met Daphne Scheffer.

In het verengingsklassement gaat aquarijn trots aan de leiding met maar liefst 55 punten.

schoonspringen5kampaquarijn2016

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren