Mooie matches tijdens vijfde editie Beursvloer

Tijdens de Beursvloer 2014 zijn mooie matches gemaakt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid hebben gehandeld met gesloten beurs. In totaal werden er 93 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van 151.800 euro. Deze vijfde editie had een feestelijke start door een spetterend optreden van de Indigo Big Band van De Kom.

Zo’n 160 mensen waren donderdag 20 november aanwezig bij Ballast Nedam om met elkaar te handelen. Na de officiële opening door wethouder Johan Gadella werden al snel de eerste matches gemaakt. Als het formulier was ingevuld werd dit door notaris Marco Sutter ondertekend. Van een vrijwilliger van Pauw bedrijven kregen de deelnemers voor iedere match een wuppie. Al gauw liepen vele deelnemers met meerdere wuppies op de schouder. Er zijn veel leuke en mooie matches gemaakt. In het gastenboek zagen we dit terug. ‘’We hebben leuke matches gemaakt en het was heel gezellig’’, aldus een medewerker van Jutphaas Wonen.

Om 18.00 uur werd de Beursvloer gesloten door burgemeester Frans Backhuijs met een slag op de gong. Na enig rekenwerk van accountant Jeroen Witteveen van Blömer accountants kon de burgemeester het aantal matches en de waarde bekend maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren