Katern

Mooi eredivisie evenement bij tafeltennisvereniging VTV

De tafeltennisdames van VTV uit Nieuwegein spelen zondag thuis tegen Dozy Den Heler/Noordkop. Hierin spelen de Nederlands kampioen Shuohan Men, Ana Gogorita, Yoeke Gunsing, Dobrila Jorguseska en jeugdinternational Tanya Misconi. De wedstrijd vindt plaats op zondag 19 september aanstaande in de hal aan het Helmkruid 9 in Nieuwegein Zuid en begint om 14.00 uur.

Zowel VTV uit Nieuwegein als Dozy Den Helder/Noordkop hebben zeer hoge ambities. Ook internationaal zijn de ambities niet van de lucht. Zoals vermeld, Tanya Misconi is jeugdinternational. Zij speelde voor Nederland op de Europese jeugdkampioenschappen. Shuohan Men, Sanne de Hoop en Chana van der Venne zitten in Team.nl. Zij zullen namens Nederland deelnemen aan de Europese teamkampioenschappen.

Wedstrijd bekijken
Wil je deze wedstrijd als toeschouwer bezoeken? Hou dan rekening met ons Coronabeleid. Meld je via e-mail aan bij hjcvscha@zonnet.nl. In de speelzaal zijn 20 zitplaatsen voor toeschouwers. In de kantine zijn 10 plaatsen met zicht op het speelveld. Alleen toeschouwers met een reserveringsbevestiging hebben toegang. De wedstrijd zal ook te volgen zijn via het Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein.

In de pauze is er een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg. Wil je komen je kijken? Meld je via mail aan bij hjcvscha@zonnet.nl. ‘De dames zijn goed. Met jou erbij wordt het groots.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren