Monique Jansen-Magielse wint de prijsvraag op De Digitale Stad Nieuwegein

De afgelopen maand hadden we weer een leuke prijsvraag op De Digitale Stad Nieuwegein. Iedere week kunt u meedoen met één van de prijsvragen en maakt u kans op een leuke prijs. De afgelopen maand hadden we voor onze lezers, in samenwerking met de MediaMarkt Nieuwegein en SONY, een draadloze ‘Over-ear-hoofdtelefoon’ van SONY t.w.v. € 355,-. Iets meer dan 5000 mensen deden mee aan de prijsvraag. De ‘Over-ear-hoofdtelefoon’ ging uiteindelijk naar Monique Jansen-Magielse uit Nieuwegein. Zij kreeg afgelopen zaterdag de prijs uit handen van Edip Yildiz, Verkoopleider bij Media Markt Nieuwegein.

Monique: ‘Ik was zeer verrast. Ik doe met veel prijsvragen mee. Gewoon leuk om te doen. Winnen doe ik bijna nooit maar dit was wel echt een verrassing. Lees pen.nl dagelijks.’

Monique Jansen-Magielse en Edip Yildiz

Deze maand hebben wij weer een prachtige prijs om weg te geven. Zo kunt u twee entreekaarten winnen voor het benefietconcert ‘Make A Smile’ in Theater De Kom.

Met dit benefietconcert hoopt de organisatie bij te kunnen dragen aan de goede werken van Operatie Glimlach. Initiatiefneemster van dit concert is de Nieuwegeinse Laura Hulzebos [19 jaar oud]. Zij is geboren met een dubbelzijdige schisis en weet uit ervaring hoe belangrijk deze medische zorg is. Als ervaringsdeskundige kent zij persoonlijk de impact heel goed van een dergelijke handicap.

Laura verzorgt dit concert samen met muziekvrienden uit Nieuwegein. Er zijn gastoptredens van o.a. Total Loss van Theater Totaal, het Nieuwegeins Symfonie Orkest en Pearl Joan [Pearl Jozefzoon bekend van The Voice of Holland en de musical Dreamgils]. Het motto van het benefietconcert is: ‘Let our smile change their world, As their world changes with a smile.’ Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.

Ook een prijsvraag op De Digitale Stad Nieuwegein plaatsen? Neem contact op met onze redactie voor de voorwaarden. Dit kan via redactie@pen.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk