Modelschepen te zien op Museumwerf Vreeswijk

Zondag 1 juli zal Modelbouwvereniging ’t Anker uit Vreeswijk haar schepen tonen tijdens de Themazondag van juli. De modelschepen zijn gebouwd door de leden van de vereniging en zowel op de kant als varend te bewonderen. Ook vertellen de makers graag zelf wat er nodig is aan geduld, kennis, vakmanschap en materialen om zelf een schip na te bouwen.

Samen met het publiek zal een jury het mooiste modelschip van Vreeswijk kiezen. Kom dus ook en stem op het modelschip van 2018! Museumwerf Vreeswijk is gevestigd aan de Wierselaan 113 in Nieuwegein.

In de expositie van de Museumwerf zijn ook diverse schitterende historische schepen in model te bewonderen, waaronder enkele typisch Vreeswijkse zandaken en een model van het Utrechts Statenjacht.

Gedurende het zomerse seizoen houdt de Museumwerf Vreeswijk iedere eerste zondagmiddag van de maand Themazondag. Het is een kleinschalig evenement waarbij verschillende thema’s aan bod komen die iets te maken hebben met de binnenvaart, de werf, het water of die gewoon leuk zijn! De entree bedraagt – net als op de overige dagen – € 2,- p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis. Het Theehuys is open tijdens de themazondagen en uiteraard zijn de exposities te bezichtigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren