Mobile Media Lab van de politie naar Nieuwegein

Dinsdag 26 april aanstaande komt het Mobile Media Lab naar Nieuwegein. Deze staat van 10.00 tot 16.00 uur op de Florijnburg nabij het winkelcentrum Muntplein. Met het innovatieve Mobile Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

De politie maakt gebruik van verschillende communicatiemiddelen met elk een eigen doel en wil met deze middelen graag aansluiting vinden bij uw behoefte. ‘Al jaren krijgt de politie hierbij hulp en advies van speciale burgerpanels. Dat gebeurde op politiebureaus of in wijkcentra. Met het Mobile Media Lab kan dit overal in Nederland en bereikt de politie dus veel meer mensen’ aldus de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk