Mobiele testunit COVID bij het Stadshuis in Nieuwegein

Per 1 februari kunnen inwoners met Coronaklachten zich laten testen bij een mobiele testbus van de GGD in Nieuwegein. De mobiele testunit staat op Stadsplein 1, ter hoogte van de ingang van het Stadshuis aan de zijde van Stadstheater De Kom. U kunt er uitsluitend terecht op afspraak.

Afspraak maken
De mobiele testunit op Stadsplein is vanaf maandag 1 februari op afspraak geopend. Of u hier terecht kunt voor een test is afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u klachten heeft die passen bij het coronavirus kunt u een afspraak maken via www.coronatest.nl of u kunt bellen met het landelijke nummer 0800-1202 of het nummer van GGD regio Utrecht 030-63 05 400. Op basis van uw postcode wordt de afspraak ingepland. Er wordt altijd gekeken naar de voor u dichtstbijzijnde locatie.

Locatie en bereikbaarheid
De testlocatie Stadsplein 1 is goed bereikbaar en ook goed vindbaar via wegwijsborden. Als u met de auto komt, kunt u het beste gebruik maken van parkeergarage Theater. Bij het verlaten van de parkeergarage, loopt u direct tegen de testlocatie aan. De GGD heeft de locatie gemarkeerd met vlaggen. Inwoners die op de fiets komen, wordt gevraagd om de fiets te stallen aan de buitenzijde van de overdekte fietsenstalling. De testlocatie is van buitenom op deze manier goed te bereiken.

Er wordt van u verwacht dat u ten alle tijden de Coronamaatregelen (het dragen van een mondkapje en anderhalve meter afstand houden) in acht neemt.

Foto: GGD Regio Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk