Mitros geeft 9.000 huurders geld terug

Huurders met een zogeheten service-abonnement krijgen binnenkort geld terug voor de niet-ontvangen service. Dat bericht valt één dezer dagen op de mat bij de huurders. Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om reparaties in de woningen te doen, met uitzondering van spoedreparaties. De kosten voor deze service worden daarom terugbetaald voor de periode vanaf half maart tot en met april.

Huurders van Mitros hebben recht op grote reparaties in de woning, de huurder voert kleine reparaties zelf uit. Dat heet het klein-dagelijks-onderhoud en is in de wet geregeld. Bij huurders met een service-abonnement, komt de onderhoudsmonteur ook langs voor kleine reparaties. Het service-abonnement van Mitros kost 5,00 euro per maand en kent 9000 abonnees. In Nieuwegein heeft Mitros ruim 5200 woningen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren