Mitros en Portaal helpen Bouwgein met wederopbouw

Zaterdag 21 mei hebben circa 100 kinderen van huurders van Mitros en Portaal meegedaan aan een sport- en spelmiddag op de bouwspeeltuin Bouwgein. Deze spelmiddag is een samenwerking tussen Mitros, Portaal, stichting Bouwgein en Stichting Welzijn Nieuwegein.
In januari 2010 brandde het pas geopende pand van Bouwgein volledig af. Bouwgein heeft daarom nieuwe sponsoren gezocht om de wederopbouw mogelijk te maken. Bouwgein is inmiddels een stedelijke voorziening in Nieuwegein met een avontuurlijk speeltuin en een groot terrein waar kinderen hutten kunnen bouwen.Afgelopen jaar hebben Portaal en Mitros een bijdrage geleverd. Als wederdienst organiseert Bouwgein een speeldag voor de kinderen van huurders van Mitros en Portaal. Circa 100 kinderen hebben naar hartelust hutten gebouwd en gespeeld in de speeltuin. De ouders konden na afloop kijken wat hun kinderen hadden gebouwd. Ouders reageerden enthousiast op dit initiatief: “Ik wist niet dat wij in Nieuwegein zo’n mooi bouwspeelplaats hebben voor kinderen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren