Gerard Koekman 50 jaar bij de vrijwillige brandweer nu Ereburger van Nieuwegein

Donderdagavond 9m september jl. was een bijzondere avond voor Gerard Koekman. Wat begon als een normale oefenavond bij de brandweer veranderde voor Gerard bij terugkomst op de kazerne in een bijzondere avond. Uit handen van burgemeester Frans Backhuijs kreeg hij de Erepenning van de gemeente uitgereikt en is hiermee Ereburger van Nieuwegein! Een bijzondere onderscheiding voor een bijzondere inwoner.

Koekman zet zich al 50 jaar in bij de vrijwillige brandweer van Nieuwegein. Daarnaast is hij ook betrokken bij sponsoring en fondsenwerving bij evenementen van lokale goede doelen. “50 jaar is heel bijzonder, dit jaar is Nieuwegein ook 50 jaar. Gerard is dus een van onze eerste echte Nieuwegeinse brandweermannen. Daarom hebben wij besloten om deze Erepenning uit te reiken en Gerard te benoemen tot Ereburger” aldus burgemeester Frans Backhuijs.

Op de foto: Gerard Koekman met burgemeester Frans Backhuijs. Foto: Fototeam KenM

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren