Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers bezocht de VVD in Nieuwegein

Op maandagavond 9 oktober jl. bracht minister Mark Harbers een werkbezoek aan de Nieuwegeinse VVD, waarbij hij de kans kreeg om enkele interessante ontwikkelingen in onze stad te verkennen.

Mark Harbers

Minister Harbers bracht samen met de Nieuwegeinse raadsfractie een bezoek aan bedrijventerrein Het Klooster, waar de bouw van een hotel voor arbeidsmigranten is gepland. Deze locatie zal in de toekomst internationale werknemers huisvesten die werkzaam zijn bij bedrijven in de omgeving. Met veel XXL logistiek op het Klooster is de inzet van arbeidsmigranten noodzakelijk. Goede en passende huisvesting voor deze medewerkers in de directe omgeving van hun werk bespaart veel woon-werkverkeer in de regio en zorgt voor minder verkeersbewegingen in en rond het bedrijventerrein. Zo houden we onze stad en de regio bereikbaar en leefbaar. “Het is goed om te zien dat de Nieuwegeinse VVD hier actief aandacht voor blijft vragen en met concrete oplossingen komt,” vertelt Harbers.

Met de VVD-leden ging de Minister op de fiets naar de bouwlocatie, waarbij gebruik werd gemaakt van de TIER deelfietsen die inmiddels overal in Nieuwegein beschikbaar zijn. Tevens konden tijdens dit bezoek de minister en de Nieuwegeinse kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen, Johan Gadella, kennis maken en samen vooruitblikken op de komende verkiezingen. “Ik ben blij Johan ontmoet te hebben! Hij en de Nieuwegeinse VVD lijken helemaal klaar voor de campagne de komende weken,” aldus minister Harbers.

ministers Harbers

VVD raadslid Johan Gadella (links met minister Mark Harbers

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk