Katern

Mini WK voor Nieuwegeinse kinderen

Na het grote succes van de afgelopen jaren, organiseren de Combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein en Sport ID Nieuwegein op 22 en 23 december wederom het Mini WK voetbalevenement.

Het Mini WK toernooi wordt gespeeld over twee dagen. Alle teams worden verdeeld in de verschillende leeftijdscategorieën. Jongens spelen in de categorieën 6 en 7 jaar, 8 en 9 jaar en 10 tot en met 12 jaar. De meiden spelen in de categorie van 10 tot en met 12 jaar tegen elkaar. Tijdens het Mini WK is er dus een aparte competitie voor jongens en meiden. Uit elke leeftijdscategorie komt een winnaar. Kinderen stellen hun eigen team, bestaande uit leeftijdsgenootjes, zelf samen. Een team bestaat uit 4 tot 6 spelers.

Tijdens het Mini WK toernooi is, naast het plezier van bewegen, extra aandacht voor gezonde voeding. Door de samenwerking met Lifestijl en ondersteuning van diëtiste Agnes Samson worden lekkere en gezonde lunchpakketten aangeboden aan alle deelnemers.

Je kan nog meedoen! Ga naar www.sportidnieuwegein.nl (evenementen / 4-12 jaar) om jouw team op te geven of neem contact op via tel. 030 6004260.. Deelname is € 1,- per kind (betaling op speeldag)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren