Katern

Bijzondere interlandwedstrijd Nederlands Rolstoel Basketball team in Merwestein

De sport coördinator van SportID Nieuwegein, Cees van Rootselaar is naast zijn werkzaamheden bij SportID ook bondscoach van het Nederlands Heren Rolstoel Team. Het Nederlandse rolstoelbasketbal beleeft op woensdag 28 maart a.s. een historische dag. Dan speelt international Anton de Rooij zijn zevenhonderdste(!) interland als rolstoelbasketballer. Deze mijlpaal – voor zover bekend heeft geen enkele andere Nederlandse topsporter een dergelijk aantal interlands gehaald – wordt gevierd met deze interland tussen het Nederlandse mannenteam en Japan.

Om 18.50 uur zullen Cees van Rootselaar en Gert-Jan van der Linden (bondscoach Nederlands dames rolstoelteam) een vooruitblik op de wedstrijd en speluitleg over rolstoelbasketbal geven. De feestelijke wedstrijd begint om 19.30 uur.

Iedereen mag deze wedstrijd in Sport- en Evenementen complex Merwestein komen bekijken. De toegang tot deze wedstrijd is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren