Mini massages bij Plus van Loon voor goed doel

Een heerlijke massage tijdens het boodschappen doen? Dat kan! op zaterdag 13 juni aanstaande in de supermarkt PLUS van Loon in Nieuwegein. Die dag, van 09.30 uur tot 16.00 uur, kunt u kiezen voor een nek- of handmassage van 5 minuten voor 5,00 euro. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel: De Stichting Furaha Orphans.

Mariska van Loon (foto): ‘De Stichting Furaha Orphans zet zich in voor weeskinderen in Homa Bay in Kenya. Het doel is de kinderen een beter leven te geven door o.a. een opleiding, gevarieerd voedsel, persoonlijke hygiëne, gezondheidszorg en onderdak te bieden. Zelf ben ik vrijwilligster voor deze stichting en wil met deze mini-massages een steentje bijdragen aan een beter leven voor deze kinderen. Komt u ook?’ De PLUS van van Loon is gevestigd op Winkelcentrum Nedereind aan de Nedereindseweg 10.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren