Minecraft-toernooi in de bieb: Project HAPPY @ Nieuwegein!

Ben je gek op Minecraft en wil je Nieuwegein nog leuker maken? Bouw met je vrienden in Minecraft jullie eigen happy place! Doe je best, want de gemeente Nieuwegein gaat het leukste idee uitvoeren! Iedereen van zes tot en met dertien jaar kan in teams van twee tot vier kinderen meedoen. Let op: elk team moet wel over minimaal één Minecraft-licentie voor de PC beschikken.

Op het team met het beste idee wachten fantastische prijzen: niet alleen jullie eigen happy place ter waarde van 1000 euro (aangeboden door de gemeente) maar ook een coole gadgetbox van de Media Markt. MOvactor helpt tevens bij de uitvoer van de drie leukste ideeën.

Het startevent is op maandag 24 april (12.00 tot 13.00 uur voor 6 – 9-jarigen, 13.00 – 14.00 uur voor 10 – 13-jarigen). Hier krijg je de spelregels in het kort uitgelegd, maak je kennis met de andere teams en brainstorm je over je idee. Op maandag 1 mei (18.00 tot 20.00 uur) is de prijsuitreiking met coole gadgetmarkt. Op de markt kan je 3D-printen, bouwen met Lego Mindstorms en nog veel meer. Ook als je niet meegedaan hebt met het toernooi, ben je welkom om hier te bouwen, ontwerpen en gamen.

Aanmelden is verplicht voor het toernooi. Reserveer je plek via deze website. Hier vind je ook een uitleg van de spelregels. Project HAPPY @ Nieuwegein is een samenwerking van de bibliotheek en de gemeente Nieuwegein, MOvactor, Lijfstyle en Media Markt in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren