Mindfulness wandeling voor mantelzorgers

Als mantelzorger herken je waarschijnlijk dat de zorg voor de ander veel van je aandacht vraagt. Daardoor zijn er mogelijk weinig momenten om tijd en aandacht te besteden aan de zorg voor jezelf en tot innerlijke rust te komen. Rust en zorg voor jezelf die zo belangrijk is om ook goed voor de ander te kunnen blijven zorgen.

Op vrijdagmorgen 29 mei tijdens de mindfulness wandeling is er de mogelijkheid om je los maken van de dagelijkse zorg en tot innerlijke rust te komen. Een moment van niets hoeven, niets moeten. Mindful wandelen helpt om bij jezelf te komen, het geeft rust en innerlijke stilte. De start van de wandeling is om 09.30 uur bij het MEC aan de Geinoord 9. Wilt u mee wandelen? Opgave bij het Steunpunt Mantelzorg via steunpuntmantelzorg@vitras.nl of tel. 06-20701209.

De wandeling start met een aantal oefeningen uit de minfullness- en compassietraining. Daarna wandelen de deelnemers 1,5 tot 2 uur in een rustig tempo door het stadspark. Na de wandeling is er de mogelijkheid om bij het museum Warsenhoeck onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen met elkaar te delen. De wandeling wordt begeleid door mindfulness- en compassietrainer trainer Willem de Groote.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk