Minderjarige dealer en kopers softdrugs aangehouden

Nadat bij de politie meerdere meldingen waren binnengekomen over handel in softdrugs en de daarmee gepaarde gaande overlast in de wijk Wijkersloot, ging de politie zaterdag 14 augustus over tot actie.
Voor het bezit en kopen van softdrugs werden drie minderjarige personen uit Nieuwegein en Vianen opgepakt. Daarna vond een doorzoeking plaats in de woning waaruit de softdrugs werden verkocht en werd de verkoper, een 15-jarige jongen uit Nieuwegein, aangehouden. In de woning werd een behoorlijk bedrag aan contant geld(handelsgeld) en 1,3 kilo weed aangetroffen en in beslag genomen.Na het opnemen van de verklaringen en het opmaken van een proces-verbaal zijn de drie verdachten weer in vrijheid gesteld. De 15-jarige Nieuwegeiner zit nog vast en is dinsdag 17 augustus voorgeleid bij de rechter-commissaris in Utrecht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: