Katern

Michel Vorm keeperstrainer bij FC Utrecht

De 38-jarige Nieuwegeiner Michel Vorm gaat FC Utrecht helpen bij de keeperstrainingen. De voormalige doelman van de Domstedelijke formatie die vijftien interlands voor Oranje speelde en ook bij Tottenham Hotspur onder contract stond, gaat Stefan Postma terzijde staan die als eerste verantwoordelijk is voor het niveau van de doelverdedigers in FC Utrecht-dienst.

De in IJsselstein geboren Vorm is de derde nieuweling in de trainersstaf na de komst van Michael Silberbauer en Dick Advocaat.

‘Waar Michel na zijn vertrek bij FC Utrecht ook speelde, de band tussen hem en de club is altijd sterk gebleven. We hebben al jaren regelmatig contact en Michel stond er nu voor open om de komende periode zijn bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het keepersgilde van FC Utrecht’, legt Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht uit.

‘Hij gaat zich in een ondersteunende rol toespitsen op de ontwikkeling van de keepers en aan hen de ervaring overbrengen die hij heeft opgedaan in zijn carrière. Michel weet als geen ander wat er bij presteren op topniveau komt kijken en we zijn blij dat we vanaf nu kunnen beschikken over zijn kennis en kunde.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk