McDonald’s restaurant Nieuwegein Blokhoeve start met persoonlijke bediening aan tafel

McDonald’s restaurant Nieuwegein Blokhoeve bedient vanaf vandaag haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.

“We kijken er ontzettend naar uit om vanaf vandaag Table Service aan onze gasten te introduceren. Door hen de mogelijkheid te bieden het eten aan tafel te brengen, kunnen ze na het plaatsen van hun bestelling lekker ontspannen en meteen bij hun gezelschap aan tafel aansluiten. Ook voor gezinnen is het erg handig, doordat ouders hierdoor minder om handen hebben en de volle aandacht aan hun kinderen kunnen geven. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!”, aldus Dennis van Niel, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Nieuwegein Blokhoeve.

“Het leukste vind ik dat ik straks nog meer persoonlijk contact met onze gasten heb”, voegt Mariette Kauffman, medewerker bij McDonald’s restaurant Nieuwegein Blokhoeve toe. “Door Table Service ontwikkel ik mijn hospitality-ervaring en dat is super leerzaam! Daarnaast merk ik ook dat de gasten er enthousiast op reageren, dat maakt het werk nog leuker.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk