Met drank op in greppel op de Nedereindseweg

Een automobiliste belandde in de vroege ochtend van donderdag 10 november in een greppel. Zij had beduidend te veel gedronken.

Rond 04.20 uur wilde een 50-jarige automobiliste uit Bunschoten-Spakenburg haar auto op de Nedereindseweg keren. Daarbij reed zij achteruit een greppel in. De politie werd gewaarschuwd en agenten gingen ter plaatse. Uit de blaastest bleek dat de Bunschotense beduidend te veel had gedronken. De agenten hielden haar aan en brachten haar over naar het politiebureau.

In het politiebureau lukte het de vrouw niet om een geslaagde ademanalyse af te leggen. Daarom werd ter bepaling van het bloedalcoholgehalte door een arts bloed bij haar afgenomen. De uitslag daarvan laat enkele weken op zich wachten. Aan de hand daarvan wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren