Met ANWB AutoMaatje Nieuwegein naar een vaccinatielocatie

Bent u minder mobiel, heeft u geen auto en is het openbaar vervoer of de taxi een probleem? Wilt u graag op familiebezoek, de kapper (nou jah, nu even niet in verband met Corona) of een gezellige activiteit binnen of buiten Nieuwegein? U kunt dan gebruik maken van de bijzondere vervoersdienst: ANWB AutoMaatje Nieuwegein.

Ook kunnen inwoners van Nieuwegein, die een oproep hebben gekregen voor de vaccinatie voor Covid 19 van het RIVM, gebruik maken van ANWB Automaatje Nieuwegein. Voor meer informatie of het aanvragen van een rit naar de vaccinatielocatie, kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen naar ANWB AutoMaatje Nieuwegein, het telefoonnummer is: (030) 603 37 48 of stuur een e-mail naar automaatje@movactor.nl.

Over ANWB Automaatje Nieuwegein
In Januari 2018 start de nieuwe lokale vervoersservice voor en door eigen inwoners: ANWB AutoMaatje Nieuwegein. Wie minder mobiel is, geen eigen auto heeft en voor wie het openbaar vervoer of de taxi een probleem is, kan gebruikmaken van deze bijzondere vervoersservice. Deze service regelt vervoer vlot en voordelig van deur tot deur. Bent u een inwoner van gemeente Nieuwegein? Heeft u behoefte aan vervoer voor een familiebezoek, een ziekenhuisbezoek of een andere activiteit?

U komt in aanmerking voor een AutoMaatje als het vanwege uw gezondheid en/of financiële situatie lastig is om ander vervoer te vinden. Bijvoorbeeld omdat u niet (meer) kunt reizen met het openbaar vervoer en er geen hulp vanuit uw naaste omgeving is.

Wilt u ook chauffeur worden bij AutoMaatje? Of heeft u vervoer nodig? Neem dan twee werkdagen van tevoren contact op via tel. (030) 603 37 48 tussen 09.00 uur en 12.00 uur of stuur een e-mail naar: automaatje@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk