Merwestein ‘Zwembad van het Jaar 2017’

Op woensdag 11 oktober vond de ZwembadBranche Dag plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. De dag was dit jaar nog gevarieerder en groter en dus te leuk om te missen. Zeker ook doordat de dag feestelijk werd afgesloten met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards: een Gouden Zeepaardje. Hierbij mocht directeur Ton Bothoff van het Sport- en Evenementencomplex Merwestein de prijs ‘Zwembad van het jaar met meer dan 200.000 bezoekers per jaar’ in ontvangst nemen.

Ton Bothoff: ‘Het afgelopen jaar heeft Merwestein een ingrijpende renovatie ondergaan. Het zwembad is vernieuwd en heeft een nieuwe uitstraling gekregen met tal van interactieve spelmogelijkheden, waardoor een dagje zwemmen bij Merwestein nu echt een totaalbeleving is. Dat we hier vanuit de branche en onze gasten nu deze waardering voor krijgen is natuurlijk geweldig’. Merwestein buigt zich nog nog over de wijze waarop het winnen van de award gevierd zal worden met de bezoekers. Dat dit gaat gebeuren is een ding dat zeker is!

De ZwembadBranche Awards zijn speciaal bedoeld om eens extra stil te staan bij alle medewerkers in de zwembranche. Allemaal mensen met passie voor hun vak, die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. In verschillende categorieën is gekeken naar de uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest?

Gouden Zeepaardjes
Binnen elke categorie kon je kans maken op een award: een Gouden Zeepaardje. De winnaars van de categorieën beste zwemlesteam, beste accommodatie, beste zwemschool en meest klantvriendelijke accommodatie werden bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek via het reviewsysteem van Klantenvertellen. Dit betekent dat uiteindelijk de klanten hebben bepaald wie de winnaar is geworden. Zo’n 150 zwembaden en zwemscholen hebben hier aan meegedaan. Naast deze prijzen is ook de Persoonlijkheid van het jaar gekozen.

Een bijzondere prijs omdat deze is bepaald door de branche zelf. Iedereen die werkzaam is in de zwembranche kon zijn of haar collega voordragen voor deze titel, hieruit kwam een lijst van 63 personen. Iedereen die werkzaam is in de zwembranche kon uiteindelijk 1 stem uitbrengen op deze genomineerden. De uiteindelijke winnaar Dirk Bouma was dan ook zeer vereerd met deze titel.

Winnaars ZwembadBranche Awards 2017
• Zwembad van het jaar tot 100.000 bezoekers per jaar: Molenduinbad Norg
• Zwembad van het jaar tussen 1000.000 -200.000 bezoekers per jaar: Laco zwembad Borne
• Zwembad van het jaar meer dan 200.000 bezoekers per jaar:  Zwembad Merwestein
• Openluchtbad van het jaar: Zwembad Mounewetter
• Onderdeel recreatie, fitness, wellness: Zwembad vakantiepark De Krim Texel
• Meest klantvriendelijke accommodatie: Zwembad Mounewetter
• Zwemschool van het jaar: Spetterclub Tiel
• Zwemlesteam van het jaar: Spetterclub Tiel
• Persoonlijkheid van het jaar: Dirk Bouma

Ton Bothoff met de prijs en zijn team

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren