Merwestein werkt aan een nog mooier complex

Het was een gezellige drukte bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein deze zomer. Niet alleen genoten gasten in het zwembad van de vele zonnige dagen, achter de schermen werd er hard gewerkt door timmerlieden, schilders en andere bouwlieden.

Vanaf half juli is er gestart met een uitgebreide verbouwing van een deel van de garderoberuimte. Naast een volledige nieuwe vloer is ook het plafond vervangen, led verlichting geplaatst en werd alles opnieuw geschilderd. Daarnaast zijn er ook nieuwe technische snufjes toegevoegd zoals in hoogte verstelbare haardrogers.

De locatie voldoet ruim aan alle normen en eisen, maar toonaangevend blijven is belangrijk voor Sport- en Evenementencomplex Merwestein en daarom streeft men altijd naar verbetering, inspelend op de behoefte van de gasten. “De vernieuwde garderobe is een toegevoegde waarde voor de beleving van onze bezoekers. Het heeft een frisse en moderne uitstraling die past bij de toonaangevende producten die Merwestein met het zwembad te bieden heeft” aldus directeur Ton Bothoff. Begin september zijn de deuren van de verbouwde garderoberuimte weer open gegaan en konden gasten de nieuwe ruimte bewonderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren