Merwestein ontvangt Keurmerk Veilig & Schoon

Op dinsdag 24 maart heeft Sport- en Evenementencomplex Merwestein het Keurmerk Veilig & Schoon gehaald. Het Keurmerk Veilig & Schoon is een kwaliteitsmerk voor de zwembadbranche met het wettelijk kader als ondergrens met daarboven een aantal extra kwaliteitseisen. Op de genoemde dag heeft een keuringsmeester van keuringsinstituut KIWA bepaald dat de locatie aan de gestelde eisen voldoet.

“Als organisatie zijn we erg trots dat we het keurmerk Veilig & Schoon voor het vijfde jaar op rij in ontvangst mogen nemen. Zeker wanneer dit ook nog eens zonder op- en aanmerking gebeurd, waarmee we kunnen stellen, met vlag en wimpel geslaagd“ aldus directeur Ton Bothoff.

Naast de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (Whvbz) vallen onder andere ook de volgende aspecten onder het keurmerk: Waterleidingwetgeving en legionellapreventie, ARBO, HACCP en vergunningen. Of een zwembad het Keurmerk Veilig & Schoon heeft behaald, is te zien aan het bord met het logo van dit keurmerk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren