Menno van Laarhoven geslaagd voor Adobe Indesign CS6!

Menno van Laarhoven uit de zesde klas van het VWO heeft als eerste leerling van het Anna Lyceum het certificaat voor Adobe Indesign CS6 behaalt. Wat aan het begin van het schooljaar startte als een experiment vanuit de aan het Anna van Rijn College verbonden Microsoft Imagine Academy, heeft uiteindelijk geresulteerd in het daadwerkelijk behalen van dit examen.

Wat is adobe Indesign CC?
Adobe InDesign CC is een professionele applicatie voor pagina-layout voor publicatie in gedrukte en digitale vorm waarmee je uiteenlopende inhoud voor gedrukte media, het web en tablet- apps kunt ontwerpen, voorvertonen en publiceren. InDesign is de laatste jaren uitgegroeid tot dé standaard voor DTP en vormgeving. Brochures, boeken, flyers, tijdschriften of e-Books kun je allemaal vormgeven volgens de beste typografische tradities. Menno kan nu aantrekkelijke lay-outs maken voor drukwerk of digitale distributie. Een veelgevraagde vaardigheid op de arbeidsmarkt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren