Meld uw kerstactiviteit op MOvactor.nl

Onder de noemer ‘Kerstvisite afgezegd?’ verzamelt MOvactor op haar website gezellige activiteiten tijdens en rond de kerstperiode. Voor velen is de kerstperiode een tijd van samenzijn en warme gezelligheid met familie, vrienden of kennissen. Maar dat geldt niet voor iedereen. Om bij te dragen aan een prettige Kerst voor alle Nieuwegeiners publiceert MOvactor op haar website een overzicht van gezellige activiteiten waar iedereen bij aan kan sluiten. Het overzicht wordt steeds aangevuld.

Organiseert u in de dagen voor Kerst, tijdens Kerst, of tussen Kerst en oud en nieuw een gezellige activiteit waar iedereen bij kan aanhaken? Mail dit naar info@movactor.nl, onder vermelding van ‘kerstactiviteit’. Geef plaats, tijd en aard van de activiteit aan en vermeld een contactpersoon en contactgegevens. MOvactor neemt de activiteit dan op in het overzicht. Binnenkort worden op verschillende plaatsen in Nieuwegein posters opgehangen met de tekst ‘Kerstvisite afgezegd?’, en een verwijzing naar het overzicht op MOvactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren