Meld u nu aan voor Trap ALS de wereld uit!

Op zondag en vaderdag 21 juni a.s. organiseert Zorgspectrum in deze regio een fietstocht om geld op te halen voor onderzoek naar ALS. Op verschillende andere plaatsten in Nederland worden dat weekeinde ook fietstochten georganiseerd onder de noemer “Trap ALS de wereld uit.” ALS is een zenuw- en spierziekte waar nog geen medicijnen voor bestaan. Mensen met deze ziekte overlijden hier aan.

Zorgspectrum (ouderenzorgorganisatie) heeft in Nieuwegein, Houten en Vianen zes zorglocaties. Vanuit deze drie gemeenten wordt op één van de zorglocaties de fietstocht gestart. De andere locaties organiseren verschillende activiteiten om geld op te halen en om de fietsers de ondersteunen. Het is mogelijk langs alle locaties te fietsen, maar dat hoeft uiteraard niet. De lengte van de fietstocht is maximaal 50 km. U kunt zelf bepalen wat u graag fietst.

In onze regio is op de fiets een hoop te beleven. Onderweg kunt u optimaal genieten van het platteland, de dijk en de Lek of met de fietspont over de Lek van Nieuwegein-Zuid naar Vianen. Voor de nodige ontspanning op de route wordt gezorgd. Voorbeelden van activiteiten in de zorglocaties in Nieuwegein: fietsversieren, massages, soepverkoop en een optreden van ‘De Vechtse Parlevinkers’ in Zuilenstein. Satéverkoop en accordeonmuziek in Vreeswijk. Zomermarkt, een DJ en een verloting van een oma fiets in De Geinsche Hof. In Houten staan er kinderboerderijdieren en worden vlaaipunten verkocht vanuit Het Haltna Huis. In Het Houtens Erf is er een Hollandse dag met muziek en warme wafels. In Vianen is er koffie/thee en ijs in Hof van Batenstein. De fietstocht kunt u starten tussen 10.00 – 12.00 uur, via de locaties:

• Zuilenstein (Diepenbrocklaan 1, 3438 XX Nieuwegein)

• Het Houtens Erf (Stationserf 82, 3991 KZ Houten)

• Hof van Batenstein (Hof van Batenstein 1, 4131 HA Vianen)

Op de startlocaties kunt u ook de fietsroutes ophalen. Het inschrijfgeld is € 7,50 per persoon. U kunt zich vooraf inschrijven en aanmelden bij de recepties van de zorglocaties van of via email: als.fietstocht@zorgspectrum.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: