Meld jongere aan voor jongerenlintje

De gemeente Nieuwegein geeft jaarlijks een onderscheiding aan jongeren die iets bijzonders hebben gedaan voor de stad. Het gaat om jongeren die zich vrijwillig en op een bijzondere manier inzetten voor Nieuwegein. Denk aan een jongere die een sponsorloop heeft georganiseerd voor een goed doel, een jongere die altijd mee helpt bij het verzorgen van de dieren op de kinderboerderij of een jongere die een dansgroep heeft opgericht voor andere kinderen. De winnaars krijgen overigens geen lintje maar een eigen steen op de kade van de Doorslag. Daarop staat het logo en de naam van de winnaar. Op die manier ontstaat een Walk of Fame die zich in de loop der jaren steeds verder uitbreidt.

Kent u ook een jongere die zich op bijzondere wijze heeft ingespannen voor Nieuwegein? Meld hem of haar dan nu aan. Hieronder leest u hoe u dat kunt doen.

Alle Nieuwegeinse jongeren tot en met 21 jaar kunnen worden voorgedragen. De jongere hoeft niet in Nieuwegein te wonen, als de activiteit of de bijzondere gebeurtenis maar wel met Nieuwegein te maken heeft. Inzenden kan tot 1 december 2014 bij Elsje Leurs, via e.leurs@nieuwegein.nl. De commissie, onder leiding van de burgemeester, buigt zich over de voordrachten. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwegein, worden de jongerenlintjes uitgereikt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk